Ei kuulemma ollut hävinnyt nettipelissä. Ainakin niin sanoo... mutta niissähän onkin juuri sellainen juttu, että kun aloittaa pelaamisen, saa pieniä voittoja, jotka sitten houkuttelee jatkamaan. Oli ilmeisesti osannut lopettaa ajoissa, ja kun otin puhutteluun, laittoi pelitilinsä kiinni. Ei voi pelata ennenkuin puolen vuoden päästä - juuri tuota peliä ainakaan. 

Armas ei tiedä, paljonko säästötililläni on rahaa, eikä ole koskaan ollut vailla niitä. Joskus kysynyt, voinko osallistua esimerkiksi mökkilomareissuun polttoainekulut maksamalla tms. Ja itsensä tietäen pyysi minua "vahtimaan" Lapinreissun autonvuokraa; se on nyt siellä mun säästötilillä. 

Olen taas kireällä, ehkä osittain tämän kevennetyn ruokavalioni takia. Toiset mässää suklaata ja sipsejä... tosin söin minäkin pussillisen sipsejä muutaman päivän kuluessa, mies onneksi vähän otti samasta pussista. Ja oli pieni pussi, ei niitä Taffelin jätti-isoja. 

Tahtoo mennä tiuskimiseksi tuon Hipun kanssa, kun meillä on kommunikaatiossa aina häiriötä ja nyt tuntuu olevan entistä enemmän. Käsitän hänen puheensa väärin ja hän ei ymmärrä mitä minä sanon. Yhdistettynä kireyteen kasaa pahaa tuulta. Yritän olla kärsivällisempi...