Vanha juttu, mutta kuulin eilen sattumoisin, että sinne erääseen musiikkitapahtumaan, mihin Armas meni Hipun ja Tintin kanssa, oli tullut myös se Armaan silloinen mesettelykaveri. Jonka takia erokin meinasi tulla. Tämä asia ei ollut minulla tiedossa aiemmin, luulin etteivät olleet tavanneet. No, ei ole ainakaan tauteja tullut tuliaisina, joten samapa tuo. Ei sillä ole enää tässä vaiheessa väliä. Mielenkiintoinen tieto joka tapauksessa, kun Armas on ollut kertovinaan asiasta kaiken. 

Silloin kriisiaikoina, kun päätettiin jatkaa (ja onneksi jatkettiin, oltais oltu sen mädän katon kanssa kusessa, jos/kun olisi talo myyty) laitoin seuraavan tilinpäätösajankohdan ensi vuodelle, kun Tintti täyttää 18. Asiathan on tässä välissä muuttuneet, velkaa on kertynyt niin, että yksin ei enää pärjää, joten vähän pakko jatkaa jos aikoo luottotietonsa säilyttää. Ja ihan mukavaa meillä nyt on ollutkin, eipä sillä. Aivan totaalisen erilaista kuin vuonna 2015, käsittämätöntä että olen jaksanut senkin ajan läpi. Oli aika hirveää lukea noita juttuja, ja varsinkin kommentteja. Viiltävän oikeassa olevia, mutta auttoivat minua jaksamaan ja pitämään päätäni pystyssä. Kiitos asianosaisille!

Ja miten selkeät kaikki merkit oli. Kärttyisyys, poissaolevuus, puhelimessa roikkuminen, suuttumisella vastaaminen minun pieniinkin epäilyihini. Olisi pitänyt ratsata se puhelin silloin, eikä odottaa että äijä sammuu läppärin eteen. Ehkä vain en halunnut uskoa. Oli kuitenkin luvannut jo moneen kertaan, ettei tee sitä. Mutta mihinkä se koira karvoistaan, joten koiran vaimolla on tarve toisinaan tarkistaa, missä mennään ja mitä on odotettavissa.