Sitähän se on, mutta saanpahan nukkua enimmän osan aikaa rauhassa itekseni. Armas tulee nukkumaan joskus aamuyöllä, vähän ennen neljää tuli viime yönä. 

Mustasukkaisuus lievänä kai vaivaa minua. Jonkinlainen ärtymys. Miksi minua epäillään usein sutinoista vastakkaisen sukupuolen kanssa, kun itse sitten salailee omia nettikeskusteluitaan? Haluaisin yhtäläiset oikeudet pitää miespuolisia nettikavereita ja keskustella niiden kanssa vapaasti ilman, että pitää varmuuden vuoksi deletoida aina kaikki. Ettei vain tule sanomista.

Oli taas tapaus, jossa istuin viereen sohvalle, ja heti meni facebook läppäriltä kiinni ja siirtyi näpläämään puhelinta. En varsinaisesti vaatinut nähdä mitään enkä kyylännyt, mutta näin että oli joku keskustelu auki. "Kameraa vain testailen" sanoi, ja otti kuvan ilmeisesti polvestaan. "Enhän minä pidä facebookia auki, jos en käytä sitä" - kumma kyllä, vielä jokin viikko sitten piti sitä lähes aina auki ja jätti sen koneelle auki lähtiessään muualle käymään. Ei selitä mitään kysyttäessä eikä kommentoi muutenkaan. Jos itse käyttäytyisin samalla tavalla, kun vaaditaan selityksiä milloin millekin sähköpostille tai vastaavalle, mitä nyt milloinkin keksii, niin sotahan siitä syttyisi. Ottaa päähän, kun pidetään tyhmänä.