Anoppi lähti prinipomivirkkauskurssille, ja nyt pelkään, että hän googlettaa prinipomivirkkuuohjeita tai -ideoita ja tulee niiden kuvien kautta julkiblogiini lukemaan, mitä kaikkea paskaa olen suoltanut hänestä. Kuvianihan ilmaantuu heti ensimmäisten joukossa, juuri laukusta, joka on hänelle tuttu - vaikka tuskin muistaa sitä. Toivotaan niin. Poistin kuitenkin esimerkiksi kirjoituksen, joka alkaa sanoilla "anopin kutale". 

Ahdistaa sekin, kun menin lukemaan Tapio Puolimatkan mielipidekirjoituksen. Täältä [http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/uuden-avioliittolain-paradokseja/1928929]

Siitähän lähdetään (tai Puolimatka lähtee), että jos lapsen siität/synnytät, niin elät myös sen kanssa, vaikka olisit mikä lapsenraiskaaja ja -hakkaaja tai alkoholistinarkkari isäksi/äidiksi. Koska se on lapsen etu (Puolimatkan mukaan). Koska lapsi traumatisoituu, jos se "revitään juuriltaan". "Lasta suojellaan pitämällä lapsi biologisten vanhempiensa hoidossa koko kehityskautensa ajan", sanoo Puolimatka. Onkohan hän tietoinen huostaanottojen määrästä? Luulisi olevan huolissaan siitä, kun niin moni lapsi menettää "suojelevat" biologiset vanhempansa! Lapsihan on Puolimatkan mielestä turvassa ainoastaan niiden hoidossa. 

Samalla langetamme (siis Puolimatka langettaa) tuomion myös lapsettomien parien niskaan, koska he adoptoimalla riistävät lapsia heidän juuriltaan ja oikeilta vanhemmiltaan. Paitsi että! ilmeisesti traumatisoituminen tapahtuu vain lapsilla, jotka adoptoidaan kotiin, jossa asuu kaksi samaa sukupuolta olevaa huoltajaa. Onneksi! Narkkarien ja hullujen lapsenhakkaajien huostaanotetut lapset voidaan edelleen antaa adoptioon heteropariskunnille ilman traumatisoitumista.

Mutta hetkinen, adoptiohan on mahdollista yksinäisillekin ihmisille. Ja voi apua, homoille ja lesboillekin! Lapsia riistetään juuriltaan traumatisoiviin koteihin (tosin usein biologisen äitinsä tai isänsä luo) jo nyt! Vaikkei ole edes tasa-arvoista avioliittolakia!

Ja mitenkäs, jos miehellä on lapsia useamman naisen kanssa, ja todennäköisesti jollain niistä naisista on lapsia useammalle miehelle... pitääkö heidän ruveta asumaan moniavioisessa kodissa? -- Juuri niin! Tätähän myös kaikki tasa-arvoista avioliittolakia vastustavat pelkäsivät! Moniavioisuutta, joka seuraavaksi tulee, jos uusi avioliittolaki saa lainvoiman! Koirakin on varmaan naimisissa siellä jonkun ihmisen kanssa! --- Ai niin, mutta nämähän olikin heteroita, jotka joutuivat moniavioon Puolimatkan esittämien teesien mukaisesti, kun lasten pitää asua biologisten vanhempiensa kanssa... mitenkäs tässä nyt näin kävi?