Jätin loputkin lääkkeet pois kesäkuun lopulla. Sen Voxranpuolikkaankin. Nyt pukkaa masennusta sitten päälle. Olisi ollut niin mukavaa, kun ei olisi tarvinnut lääkitä, mutta ei sekään ole mukavaa, että koko ajan on mieli maassa ja kaikki vituttaa eikä mikään huvita.

Olisi ollut mukavaa käydä pitkästä aikaa vertakin luovuttamassa. En tiedä, vaikuttaako bupropioni edes verenluovutusta estävästi, tietoa ei saa kuin soittamalla (ainakin viimeisimmän selville ottamiseni mukaan) ja minähän en sitten mielelläni soita koskaan minnekään, jos ei ole ihan pakko. Wikipedia muuten sanoo Voxrasta: "Bupropionilla on jonkin verran väärinkäyttöpotentiaalia, koska sillä on lievästi crack-kokaiinin ja amfetamiinin kaltainen vaikutus murskattuna (depot-rakenteen hajotessa aine vapautuu nopeammin elimistöön). Bupropioni-depottabletti murskattuna muuttuu syövyttäväksi ja vaurioittaa vakavasti kudoksia, sekä lisää kouristusten riskiä, jonka takia bupropionin väärinkäyttö on hengenvaarallista." Sillähän saisi vaikka itsensä ihan hajalle. Minähän olen pätkinyt kolmesataisia tabletteja puolikkaiksi, eli melkeinpä "murskannut" niitä. Jos niillä on pirinomaisia vaikutuksia, niin ihmekös tuo, että nyt sitten väsyttää aina, kun niitä ei enää käytä.

Ajattelin, että nyt, kun en käy töissä, ei tarvitse olla työkunnossakaan, ja yritän jättää lääkkeet. Ihan heti en aloita uudestaan, täytyy katsoa vielä vähän pidemmän aikaa tasaantuuko tämä olo vai ei.

Armas on aina toivonut, että jättäisin lääkkeet pois, ja nyt kun olen jättänyt, hän ei tahdo suvaita uutta minääni, joka ei käytä lääkkeitä. Uusi minä käyttäytyy huonosti. Armas ei syytä siitä lääkkeettömyyttä - hän ei edes tiennyt sitä, ennenkuin asia tuli hiljattain puheeksi - vaan DKT-kurssia. Oli jo aikonut sanoa, että jos siellä opetetaan tuollaista käytöstä, niin kannattaako siellä käydäkään. Eihän minun Armaan mielestä pitäisi käydäkään missään, turhia hänen mielestään kaikki psykiatrian poliklinikan käynnitkin. Hänhän ihmetteli, että mitä minä siellä vieläkin käyn, vaikka pääsin jo eläkkeelle. Eihän se eläkkeellepääsy sitä sairautta paranna!! Hänen mielestään minun kai pitäisi vain kotona olla siivoamassa, pyykkäämässä ja ruokaa laittamassa.