Näin unta, että ajoin vaalealla isolla pakettiautolla, josta jarrut vähitellen menivät niin huonoiksi, että punaisiin valoihin pysähtyessä piti koukata vasemmalle kääntyvien kaistalle, ettei olisi ajanut edelläolijan perään. Viimein pääsin jollekin huoltoasemalle, diesel alkoi myös olla vähissä. Piti olla 45min kuluttua ilmoittautumassa vapaaehtoistyöhön, ja mietin, miten ihmeessä pääsen sinne asti. Ehkä kymmenen kilometriä matkaa, tai vähän enemmän.

Ilahduin kovin, kun näin siellä huoltoasemalla Armaan, oli jossakin äijäporukassa, mutta oma auto mukanaan. Kerroin jarruongelmasta, ja pyysin, että Armas heittäisi minut sinne päämäärääni, selvittäisin sitten itse miten tulen kotiin. Pakettiauto voisi jäädä huoltoasemalle parkkiin, koska se oli vaarallinen ja ajokelvoton.   

Ei, hän ei vie minua. Hänellä oli kamera kaulassaan, ja oli menossa "poikien" kanssa jonnekin "metsästämään", itse nähtävästi kuvia, muista en tiedä mitä metsästivät. En voinut käsittää, miten hän voi olla niin tyly ja itsekäs!

Oikea Armas ei ikinä tekisi tuollaista, että pakottaisi minut ajamaan hengenvaarallisella ajokilla ja kieltäytyisi kuskaamasta. 

Eihän?