Googletin sattumalta lehmien perinnöllisiä sairauksia, ja lopulta olin TÄÄLLÄ. Toivottavasti linkki toimii, jos ei niin tässä:

https://www.google.fi/search?q=cyclopia&rlz=1C1AVSX_enFI416FI416&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_-xQUsy9IoPJtAa8-oE4&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=918&dpr=1

En ole tiennyt, että tuollaisia hirvityksiäkin syntyy... miltä on mahtanut äidistä tuntua? Varsinkin, jos on ollut onnellinen ja odottanut lasta innolla. Ei voi tajuta. Toisaalta eipä liian hirveitä asioita kovin paljon levitelläkään... 

Ensijärkytyksen mentyä aloin miettiä, miksi niillä on kärsä otsassa... siirtyykö nenän aihio sikiön kasvaessa silmien välistä paikalleen? Ja tuossa tilanteessa ei ole päässyt, kun ei ole välikköä mistä mennä? Kallossa ei kuitenkaan näy reikää sille. 

Katsoin samalla, mitä tulee jos laittaa sanan "kyklooppi" siihen, ja kuvat oli ihan tylsiä, mutta tekstihaussa oli Vauva-lehden palstalla käyty keskustelu, mitä kamalaa tulee viattomasta sanasta näkyviin, kun kuvagooglaa kyklooppia. Ilmeisesti jonkun persus jossa oli koripallo. Lie poistettu niiden valitettua, itse en kyllä nähnyt moista. Olisi googlannut tuota, niin olisi järkyttynyt taatusti enemmän!