Armaalla on tupakkalakko. Hyvin on ollut polttamatta kolme päivää, tämä on neljäs. Mutta kyllä varsinkin olutta juotuaan on ollut kuin perseeseenammuttu karhu. Esimerkki: Tein ruokajuttuja leivinlaudan päällä, ja Armaan konvehtilaatikko oli siinä sillä lailla, että ei yhtä aikaa mahduttu siihen, kun hän otti konvehtia laatikosta. Toisen kerran peräydyttyäni sen takia omasta hommastani ehdotin, että ottaisi sen laatikon siitä siksi aikaa, kun syö niitä tai kun laitan sitä ruoka-asiaa siinä. No ei olisi kannattanut, seurasi kauhea huuto siitä, kuinka hänkin on joskus joutunut odottamaan kahvia laittaessaan, kun häärin tiskipöydän ääressä tai laitan jotain roskiin. No haloo! Roskista tai vesihanaa on vähän vaikea ottaa mukaansa sivummalle, mutta irtonainen konvehtilaatikko on varsin helppo siirtää väljemmille vesille. Mutta ei mitään auta sanoa, ellei halua riidellä. 

Maxivisionin uudistus on tosi syvältä, toimii täysin mielivaltaisesti ja lähinnä on toimimatta. Armas tilasi nelosen ruutupalvelunkin, jotta edes Hippu saa katsottua Masterchef-ohjelmiaan (minun Murdochin murhamysteerini ja Hakekaa kätilöni näkyvät Yle Areenassa) ja ilahtui, kun sieltä löytyy ralliakin - vain huomatakseen, että rallin katseluun tarvitaankin joku Nelonen Pro -versio, joka taas maksaa monta kymppiä kuukaudessa. Niinpä tietysti. No, olen tyytyväinen siihen, että itselleni mieluisimmat tv-ohjelmat tulevat Ylen puolelta. 

Vituttaa se lääkärikin, joka määräsi lääkettä, jota ei Kela korvaa, vaikka kyseessä on vanha lääkeaine. Siihen on vain sujautettu vatsansuoja mukaan. Ilmankos ei asiasta päättävä instanssi hyväksykään moista hintaa korvattavaksi, kun myydään vanhaa paskaa uudessa paketissa. Jotain rajaa lääkefirmojen ahneudellekin! Perkele.