Psykologiset testit oli pettymys. Etenkin se muistitesti, ja stressinsietoa en edes huomannut. Vain yhdessä tilanteessa hätyytettiin sanomalla "aika loppuu kohta". Ne oli liian helppoja!! No ehkä ne matemaattiset probleemat ei niin helppoja, ja onhan siinä oma hommansa että muistaa muistitestissä, mutta kun ei tarvinnut todellakaan mitään muuta tehdä kuin MUISTAA. Sai keskittyä vain siihen muistamiseen ja mieleenpainamiseen. Vain yksi asia kerrallaan. Helppoahan se on, kun ei ole mitään häiriötekijöitä, ja kun on aikaa ja mahdollisuus painaa mieleen.

Tarkoitus oli selvittää, kuinka jaksan töissä, ja mielestäni yleistiedon laajuus - kysymyksiä oli kuin tietokilpailussa - ei liity siihen mitenkään. Tai se, osaanko tehdä palikoista tietyn kuvion. No, mitäpä minä psykologiasta tietäisin. Psykologia varmaan tietää minusta enemmän kuin itsekään tiedän. Se tietää, että olen täysin kunnossa ja yritän vain huijata itselleni eläkkeen? 

Tuntuu niin turhalta kaikki... olin niin odottanut noita testejä ja pannut toivoni niihin... että kaikki selviää sitten. Tulosten läpikäynti on viikon päästä, mutta ne ei varmastikaan tyydytä minua, ei Kelaa eikä eläkevakuutusyhtiötä.