Sain kuulla viikonloppuna, että Tintin "kaveri" lukee toista blogiani, ja sitten raportoi Tintille mitä olen kirjoittanut. Meni maku koko hommasta... eihän ne jutut siellä ole tuon ikäistä lasta kiinnostavia, hän tekee sitä vain kiusatakseen lastani. Tokihan lapsi itse näkee milloin vain, mitä olen kirjoittanut, ja kun paljolti perheen touhuista kirjoitan, niin tietää ne henkilökohtaisesti, ja ärsyyntyy kun toinen sitten tulee esittämään, että "sun äiti kirjoitti sitä ja sitä". Etenkin, kun olen suht tunnistettavasti kirjoittanut kyseisestä kakarastakin, enkä välttämättä mitään mairittelevaa. Koska se on ärsyttävä pentu, kieroon kasvanut narsistinalku, joka jatkuvasti kiusaa ja ärsyttää Tinttiä ja Tintin parasta kaveria, koska haluaisi itse olla sellainen. On koulukin asiaan puuttunut, koska hän fyysisestikin käy Tintin kaveriin käsiksi, muka kaikessa ystävyydessä ja leikillään, mutta eihän se kauaa auta, vaikka olisi kuinka Kiva Koulu -systeemit käytössä. Tintti on onnekseen kooltaan isompi kuin ko. kiusaaja, että on välttynyt enimmältä tönimiseltä ja riepottamiselta. 

Nyt en oikein tiedä, lopettaisinko koko kirjoittamisen, laittaisinko blogin vain kutsuttujen käyttöön vai perustaisinko uuden, jonka osoitteesta antaisin kommentoiville kävijöille vinkin. Tiedän, että kun olen tottunut kirjoittamalla purkamaan mieltäni ja kun ei ole niitä livekavereitakaan, en kovin kauaa jaksaisi olla kirjoittamatta, vaikka nyt tuntuukin siltä. Ainahan niitä väsyneitä ja turhautuneita hetkiä tulee. 

Ja onhan se selvää, että kun julkista blogia kirjoittaa, ei voi valita lukijoita. Ei voi sanoa, että sinä saat lukea, mutta sinä et. Sitä en tiedä, mistä ko. lapsi on kaivanut blogini esiin, omat epäilykseni on Tintin osuudesta asiaan, mutta samapa se. Tyhmähän se "kaveri" ei ole, eikä se pohjimmiltaan varmaankaan ole edes paha, mutta jotainhan on jossain mennyt pieleen, kun on huostaan otettu ja ollut huostassa jo useita vuosia, vaikka vanhemmat asuvat parin kylän päässä ja lapset (niitä on kaksi) pääsevät toisinaan viikonloppuina ja lomilla kotiinkin. Olen käynyt siellä, ja lasten äidillä oli tatuoituna kolme tytönnimeä käsivarressaan, että jossain on ilmeisesti vielä yksi - ainakin ollut. Tämä "kaveri" käyttää facebookissa toisena nimenään tuota kolmatta näkemääni (oli luettelossa ylimpänä) nimeä, jotenkin oireellista sekin. 

No, katsotaan, miten homma etenee.