Voi kurjuus. Olen saanut yhtä sun toista aikaiseksi, mutta huonouden tunne on ja pysyy. En tiedä, mikä sen lähteenä lopullisesti on - epäilen omaa tyhmyyttäni suhteessa blogiasioihin. Tai toisiin bloggaajiin. Puhuin tuossa jo Armaallekin, että hävettää, kun omassa elämässä on niin pienet asiat, että joku blogistanian asia (tai asian selvittämättömyys) painaa mieltä. Ei hän nyt suoraan sanonut, että "hanki elämä" mutta asenne oli semmoinen, ja ihan aiheesta. 

Onhan minulla elämässäni pari muutakin ympyrää, mutta molempien osalta on vaitiolovelvollisuus, joten miksikään kovin yleiseksi keskustelunaiheeksi niistäkään ei ole. Eikä minua elämän pienuus haittaa, päinvastoin, mutta tosiaan, kun joku osa-alue pyrkii ottamaan liian suurta valtaa tai osuutta ajatusmaailmasta - etenkin negatiivisessa mielessä - niin eihän se ole hyvä juttu. 

Väsytyskin iski kesken ruoka-aineiden uunissapaistosession. Huonosti nukuttu yö takana, vilkkaine unimuodostelmineen. Yleensä se, että muistaa monia unia, tarkoittaa sitä, että on heräillyt useasti. No, valvoinkinhan puolen yön jälkeen, miettien alussa mainittua asiaa ja potkien itseäni persuksille, henkisesti. Unessa oli ilkeä mies, jonka kanssa kuitenkin ilmeisesti seurustelin. Ajattelin, että muut ihmiset eivät pidä tuosta miesystävästäni, koska hän käyttäytyy heitä kohtaan ikävästi. Pelotti päästää jotain nuorta tyttöä sen miehen kanssa samaan tilaan, koska miehellä oli taipumusta seksuaaliseen väkivaltaan tmv. Jälkeenpäin mietin, miksi en nähnyt, että se mies oli minuakin kohtaan ikävä ja vaati paljon antamatta mitään vastineeksi. Ehkä jopa hyväksikäytti. Yrittikö alitajunta kertoa minulle tästä nykyisestä miessuhteestani? Toisessa unessa olin islaminuskoisten orjuuttama. Kolmas on näköjään häipynyt päivän aikana muistista kokonaan. unett

Hippu on koulunsa tukioppilas, ja myy kassan kartuttamiseksi sitä samaa kamaa, mitä kaikki Suomen tukioppilaat myy samaan tarkoitukseen. Kävi ensin kiertämässä ovelta ovelle tilauslistan kanssa, ja nyt on viemässä tilauksia ja rahastamassa niitä. Tarjouduin mukaan, mutta sanoi, että "noloa" - nyt tietysti pelkään, että joku ryöstää hänet matkalla, niine rahoineen. No, osan toi jo kotiin. Sitäpaitsi väsytti aivan sairaasti syömisen jälkeen silloin, kun hän oli lähdössä. Yritin mennä nokosille, vaan huoli uunissaolevasta padasta ajoi melkein saman tien takaisin. Kun tässä nyt täytyy koko ajan kaikesta murehtia. Nyt on vielä esipaistetut patongit uunin jälkilämmössä, ja kun se tyttökin vielä saadaan takaisin kotiin, voin taas kokeilla sitä nokosta.