Taas masentaa liikaa. Nostin vähän lääkkeen annostusta. Viikonloppuna valvoin kun Hippu oli Helsingissä ja oli luvattu hakea hänet yöllä, tai siis lähinnä aamuyöllä junalta lähikaupungista, ja kun makasin sängyssä valvoen, kiristyi hartiat ja niska ja kun ne yhden päivän jumitti, niin tuli inha päänsärky. 

Kokeilin ensin kaikki perinteiset - liikunta/ulkoilu, jumppa/jooga, käsikauppalääkkeet, uni, eikä mikään toiminut. Paheni vain. Sitten oli pakko ottaa migreenilääke, ja kun kärvistelin niissä perkeleellisissä haittavaikutuksissa, niin ihan itketti kun oli niin kurja olo ja potutti. Mietin, miten kummassa jaksaa ne ihmiset, joilla on oikeasti kipuja ja pahoinvointia sun muuta kamalaa koko ajan, esimerkiksi jonkun sairauden tai sen hoidon takia. Itse olen valmis kuolemaan jo ihan muutenkin, saati sitten pienten kipujen ja muun paskan kourissa. No, onneksi päänsärky ja samalla myös hartioiden kireys hellitti. Tässä se nähdään, että se on noidankehä; hartiat kiristyy -> pää särkyy -> hartiat kiristyy lisää päänsäryn takia. 

Tämä kurja talvikin on kyllä osasyyllinen; harmaata ja sadetta. Uutisoivat, että harvemmin on tammikuun lämpötilat kuin huonona kesänä, mutta nyt on. Tänään PITÄISI paistaa aurinko, mutta saapa nähdä. Jos paistaa, niin teen pitkän kävelyn metsässä.