Armas ilmoitti minulle tässä jonain päivänä olevansa menossa lauantaina harrastusyhteisönsä, sanotaan vaikka Pinkojat, erään jäsenen kanssa hieman harrastukseen liittyvään tapahtumaan. Normaalisti en kysele, mutta joku pani minut nyt kysymään mies vai nainen - no nainen. Kysyi olenko minä halukas lähtemään samaan tapahtumaan. En ole vielä päättänyt, ei kyllä yhtään kiinnosta ja luulen, että jään kotiin.

Eilen sisko kutsui meidät kylään, ja kun ensi viikonloppu on Armaalla ns. pitkä eli perjantaikin on vapaa, niin kysyin josko voitaisiin mennä, mutta se tapahtuma. Kun hän on SOPINUT menevänsä. Ja kun nainen oli ostanut jo junaliputkin! "Heille", on kuulemma tulossa eksänsä kanssa, joka ei kuulu Pinkojiin. Tapahtuma toki jatkuu viikkoja, että Armas voisi käydä itse siellä milloin vain (on käynyt ennenkin) mutta nyt vain pitää päästä juuri tämän naisen kanssa, kun hän on SOPINUT. Ja eihän hän viikollakaan voi käydä, kun on töitä!

Mutkutin, että kun on pitkä viikonloppukin silloin, olisi pitempi aika olla siellä. Armas arveli saavansa vapaapäivän seuraavaksikin viikonlopuksi, jos pyytäisi. Sanoin, että jos pyytämällä voit saada vapaapäivän, niin voithan sitten pyytää sen sitä viikollatapahtuvaa tapahtumakäyntiäkin varten. Ei kommentoinut. 

En nyt taas ymmärrä, mikä tuosta tekee niin tärkeän. Kyllä ennenkin on voinut asioita perua ja sopia toisella tapaa. Ei nyt. Ei voi, kun on SOPINUT näin. Sopimuksen purku ei taatusti häiritsisi tuota naista, mutta Armasta näköjään ihan hirmuisesti. 

Sivumennen sanoen, kyseisen naisen nimen kun laittaa googleen, tulee todella kauniin naisen kuvia, liekö sillä osuutta asiaan :)